CATI - Kommunikation

CATI


Hvem er vi?

Tolkning og oversættelse

Kvalitative metoder

Fokusgrupper

Analyseopgaver

Kommunikation

Undervisning

COOLIX

KVALITATIVE METODER

CATI Kommunikation har stor erfaring med anvendelse af alle former for metoder – både spørgeskemaundersøgelser og de kvalitative som f.eks. interview eller fokusgrupper, men vores ekspertise ligger indenfor det kvalitative område.

 

Vi arbejder gerne med mindre opgaver som få timers rådgivning om f.eks. udvælgelse af respondenter eller instruktion af interviewere til personlige interview. Vi arbejder også med større projekter, hvor vi står for alt arbejdet. Vi har eksempelvis gennemført den kvalitative del af større brugerundersøgelser indenfor ældreområdet.

 

Lige fra det indledende design af metoden over interview/fokusgrupper til bearbejdning af data kan vi således både fungere som rådgivere og udførere. Specielt har vi stor erfaring med analyse af kvalitative data, f.eks. i programmet Atlas/ti  (se http://www.atlasti.de/).

 

Hvis der er brug for et godt råd eller et kritisk blik på en kvalitativ undersøgelse, står vi gerne til rådighed – og selvfølgelig også hvis der er tale om gennemførelse af større opgaver.
Killerupgade 4 A, 5220 Odense SØ  •  E-mail:  Era@cati.dk
Tlf. 66 15 94 82    Mobil: 51 62 59 11 eller 28 87 60 54