CATI - Kommunikation

CATI


Hvem er vi?

Tolkning og oversættelse

Kvalitative metoder

Fokusgrupper

Analyseopgaver

Kommunikation

Undervisning

coolix

   

HVEM ER VI?

 

CATI Kommunikation er en lille virksomhed, der arbejder med et bredt udvalg af opgaver indenfor kommunikation. Erik S. Rasmussen er ejer af virksomheden, mens Helle Andersen er den faste medarbejder.

 

Helles arbejdsområde er tolkning og oversættelse mellem fransk og dansk. Helle er cand. mag. i fransk (bifag i litteraturvidenskab) og underviser  på Syddansk Universitet i oversættelse, skriftlig sprogfærdighed, fransk grammatik m.m. Har desuden undervist på bl.a. Tietgenskolen, Nyborg Gymnasium, Frit Oplysningsforbund og på en række kurser tilpasset virksomheder og organisationer. Hun har igennem de seneste år også arbejdet med tolkning og oversættelse for bl.a. domstolene, Politiet, advokater, en række kommuner og Fyns Amt. Helles speciale indenfor tolkning og oversættelse er medicinsk og juridisk tolkning.

 

Erik S. Rasmussen, Ph.D. er ansat som lektor ved Syddansk Universitet, institut for Marketing. På universitetet arbejder han med internationalisering af virksomheder. Han har desuden arbejdet med udvikling af kvalitative metoder og har i den forbindelse arbejdet som moderator på en række fokusgrupper. Desuden har Erik S. Rasmussen deltaget i evalueringsopgaver, udredninger o.l.

 

Derudover er der efter behov ansat medarbejdere til specifikke projekter.
Killerupgade 4 A, 5220 Odense SØ  •  E-mail:  Era@cati.dk
Tlf. 66 15 94 82    Mobil: 51 62 59 11 eller 28 87 60 54